Discover the magic of CANEDERLI, traditional bread dumplings from the heart of the Alps. Made with leftover bread and simple ingredients, these flavorful dumplings are the perfect comfort food for cold days. Whether served in broth or with butter and cheese, they are a delicious way to reduce food waste and savor a hearty meal.
► Subscribe to receive ALL THE RECIPES: http://bit.ly/cookaroundTV
► INGREDIENTS for 12 canederli:
Stale bread 250 g
Milk 250 ml
Speck (in one slice) 150 g
All-purpose flour 50 g
Butter 20 g
Eggs 2
Broth 1 liter
————————————————————————–
Enter the world of Cookaround: the community for those who love cooking and everything that revolves around it! http://www.cookaround.com/
FOLLOW us on socials:
– Facebook: https://www.fb.me/Cookaround
– Instagram: https://www.instagram.com/cookaround/
– Pinterest: https://www.pinterest.it/cookaround/
#Cookaround #recipes #goodideas #CookaroundInEnglish #yummy
ROMA (ITALPRESS) - "Mi piace la parola pacificatore. Credo di pace ci sia bisogno, nel calcio italiano". Sono le parole… Leggi altro
Il vertice sulla sicurezza e le migrazioni Nord - Sud organizzato dalla Finlandia Roma, 21 dicembre 2024 Il primo vertice… Leggi altro
Due ustionati e una persona estratta dalle macerie. Ipotesi una fuga di gas Leggi altro
La premier: "La Cassazione ci ha dato ragione sui Paesi sicuri" Leggi altro
La pausa natalizia di Uomini e Donne accende la curiosità: scopri quando riparte il programma e cosa potrebbe accadere nei… Leggi altro