Discover the magic of CANEDERLI, traditional bread dumplings from the heart of the Alps. Made with leftover bread and simple ingredients, these flavorful dumplings are the perfect comfort food for cold days. Whether served in broth or with butter and cheese, they are a delicious way to reduce food waste and savor a hearty meal.
► Subscribe to receive ALL THE RECIPES: http://bit.ly/cookaroundTV
► INGREDIENTS for 12 canederli:
Stale bread 250 g
Milk 250 ml
Speck (in one slice) 150 g
All-purpose flour 50 g
Butter 20 g
Eggs 2
Broth 1 liter
————————————————————————–
Enter the world of Cookaround: the community for those who love cooking and everything that revolves around it! http://www.cookaround.com/
FOLLOW us on socials:
– Facebook: https://www.fb.me/Cookaround
– Instagram: https://www.instagram.com/cookaround/
– Pinterest: https://www.pinterest.it/cookaround/
#Cookaround #recipes #goodideas #CookaroundInEnglish #yummy
Il numero 1 del mondo per l'iniziativa a sostegno della lotta al cancro Leggi altro
L'informazione della testata giornalistica di LA7 diretta da Enrico Mentana Leggi altro
MILANO (ITALPRESS) - Si è svolto ieri "Be the Hope", l'annuale Gala della Robert F. Kennedy Human Rights Italia a… Leggi altro
Scopri modi creativi per rimanere organizzato, concentrarti meglio e aggiungere un po' di divertimento alle tue sessioni di studio. Perfetto… Leggi altro
Riccardo Virgili: "Ma che gioia immensa rivederlo". Appello a donare il sangue Leggi altro
Questa settimana Venere, pianeta dell'amore, entra nel segno del Capricorno, mentre arriva la Luna piena in Toro, che sarà congiunta… Leggi altro